КОШАРКАШИЦА АЛЕКСАНДРА ЦРВЕНДАКИЋ ДОНЕЛА БРОНЗАНУ МЕДАЉУ СА ОИ У РИЈУ – Црве, ти си наше злато

КОШАРКАШИЦА АЛЕКСАНДРА ЦРВЕНДАКИЋ ДОНЕЛА БРОНЗАНУ МЕДАЉУ СА ОИ У РИЈУ – Црве, ти си наше злато

k Aleksandra Crvendakic unutra

– Утисци се још нису слегли и неће, вероватно, за још пар година – каже у шали Лозничанка Александра Црвендакић, кошаркашица која је на Олипијским играма у Рио де Жанеиру са репрезентацијом освојила бронзану медаљу.

Био је то први наступ наше женске репрезентације под именом самосталне Србије на највећем светском спортском догађају па је тиме успех још већи, а за Лозницу је посебно значајан јер је Александра тек трећи спортиста из овог града који је бранио националне боје на Олимпијским играма, а други који је са њих донео и одличје. Александра је препуна утисака и среће како због освајања медаље тако и због самог учешћа на Играма.

– Ово је невероватно искуство. Презадовољна сам што сам била део екипе која је освојила медаљу и као наша најмлађа играчица имала сам сјајну прилику да гледам и учим како треба да се понашају прави спортисти. Не само моје саиграчице и цео олимпијски комитет Србије, већ и сви спортисти света, што ће ми сигурно користити у наставку каријере. Олимпијске игре су сан сваког спортисте, а мени се остварио са 20 година – прича Александра док јој се око врата сјаји бронзана медаља тешка пола килограма.

Н. Т.

Цео текст можете прочитати у штампаном издању или на www.novinarnica.net

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )