У МАЛОМ ЗВОДНИКУ – Санирају и граде нове мостове

У МАЛОМ ЗВОДНИКУ – Санирају и граде нове мостове

DSC02266

Председник малозворничке општине Зоран Јевтић обишао је прошле седмице радове који се финансирају преко Канцеларије за управљање јавним улагањима. Реч је о почетку изградње и санацији порушених мостова на подручју Малог Зворника, а укупна вредност радова је око 67 милиона динара.

– Пројектовање и извођење радова финансира Канцеларија Владе Србије, а предвиђена је санација моста у Радаљској бањи, као и изградња нових мостова у Подгају, Великој Реци, на Боринској реци у Доњој Борини и моста у Радаљу према засеоку Тришић. Због нерешених имовинско-правних односа и мањих одступања између пројектованог и стварног стања на терену, радови су каснили, али ће, уколико време дозволи сви радови бити завршени у року – казао је председник Јевтић.

Он је истакао да је залагањем општинског руководства обезбеђено и пет милиона динара од Народне банке Србије за санацију моста на реци Равнаји у Радаљу, на путу према каменолому. Биће то шести санирани мост на подручју ове општине, за шта тек следи јавна набавка.

С. П.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )