КРУПАЊСКО КУЛТУРНО ЛЕТО – Мало новца, а доста програма

КРУПАЊСКО КУЛТУРНО ЛЕТО – Мало новца, а доста програма

biblioteka politika

Август у Крупњу донеће богат програм у оквиру “Крупањског културног лета” које ће почети у среду. Публика ће бити у прилици да на сцени Библиотеке “Политика” погледа седам позоришних представа, а у пешачкој зони код зграде општине још десетак концерата. Подршку Општини у организацији културних програма дају Туристичка организација Крупња, библиотека и удружења грађана “Сол арт” и “Еко бајк”, а од овог викенда прикључиће им се и Канцеларија за младе. За овогодишње културно лето издвојено је милион динара.

– Износ је скроман, није амбициозан програм, али је то најава за следеће културно лето и целу годину у којој ћемо обележити 600 година од првог спомињања Крупња у дубровачким списима. Уштеде које смо остварили откако смо формирали власт усмерили смо у програме културног лета и успели смо да га организујемо за кратко време – рекао је за ЛН Иван Исаиловић, председник општине Крупањ.

Поред глумаца из Београда, на крупањској сцени наступиће и они из два љубовијска позоришта “Аца Јоковић” и “Театар 015”, а у музичком делу програма наступиће домаћи и страни извођачи од традиционалне до рок музике. Представе ће почињати у осам сати увече, а концерти сат касније.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )