ФК ЛОЗНИЦА – Ослонац на домаће играче

ФК ЛОЗНИЦА – Ослонац на домаће играче

loznica grujicic

Када ће бити одржана Скупштина ФК Лозница на којој би требало да буде изабрано ново руководство још увек није познато. Стара управа нормално ради и настоји да клуб што спремније дочека нову сезону у Српској лиги “Запад”. После испадања из Прве лиге у клубу су одлучили да много тога промене.

– Играчки кадар у новом првенству чиниће фудбалери који су поникли у нашем клубу, као и играчи из околних места. Има довољно домаћих афирмисаних фудбалера који могу да носе дрес Лознице и да притом постижемо добре резултате. Прилику ће добити и млади играчи. Добро ћемо се спремити за прелазни рок и верујем да ћемо имати екипу кадру да се равноправно носи са осталим тимовима у Српској лиги. Потребно је клуб стабилизовати у свим сегментима и то је један од приоритета како актуелне управе тако и нове управе која би ускоро требало да буде изабрана. И нови шеф стручног штаба ће бити неко од познатих тренерских имена са овог подручја. Разговори су у току и верујем да ће све бити познато почетком наредне седмице – каже Зоран Грујичић, председник ФК Лозница.

Екипу су напустили Крстић, Лазић, Сарачевић, Милосављевић и Б. Матић, а одлазак су најавили и други фудбалери који су дошли са стране. Припреме за нову сезону почеће половином јула на Градском стадиону.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )