ПЕТИ МОТО-СКУП У ЛЕШНИЦИ – Пре матуре дошла на скуп бајкера

maturantkinja medju bajkerima irina despic na moto skupu u lesnici foto s.pajic

Међу посетиоцима петог мото-скупа који је одржан прошлог викенда у Лешници, велику пажњу изазвала је девојчица обучена у свечану матурску гардеробу. Она је са мамом обилазила мотоцикле фотографишући се крај оних који јој се највише допадају.

– Живимо у Лазаревцу, али смо пореклом из Лешнице. Њен тата, ујак и деда су чланови Мото-клуба “Гонзалес”, који је домаћин скупа, и зато је још синоћ дошла да ужива у звуцима мотора. Вечерас има малу матуру у Лазаревцу и управо сада тамо креће да је прослави са другарима. Ако се све уклопи, можда се ноћас поново врати овде – казала нам је мама матуранткиње Ирине Деспић.

Иначе, јака киша, која се у суботу поподне сручила на Лешницу, није поколебала окупљене бајкере а дефиле кроз центар варошице организован је између два пљуска. Више од 300 мотоциклиста из Србије, али и Словеније, Немачке, Бугарске, пристизали су још од петка у камп крај ловачког дома “Видојевица”, а за добро расположење побринули су се рок састави “Аполо”, “Кондори”, “Ледене очи”, “Соло бенд”, “Ватрена вода” и легендарна “Генерација 5”.

– Ово је један од најпосећенијих скупова до сада иако нисмо имали довољно среће с временским приликама. На срећу, пљускови су кратко трајали и нису утицали на расположење гостију – кажу у МК “Гонзалес”, који су испраћај учесника организовали у недељу у преподневним сатима.

С. П.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )