ПОСЛЕ КОНСТИТУТИВНЕ СЕДНИЦЕ – Именовани заменици градоначелника

После конститутивене седнице градског парламента на којој је Видоје Петровић поново изабран за градоначелника, Радован Дивнић за заменика градоначелника, а бивша заменица председника Скупштине Милена Манојловић Кнежевић изабрана за председницу Скупштине, једно од питања које се намеће је и какав је садашњи статус бивших функционера града, колико њих је остало нераспоређено?

Од Милојке Смиљанић, начелнице градске управе, сазнали смо да су, за сада, од прошлог мандата само двојица функционера градске власти остали  нераспоређени – Јован Тодоровић, економиста, бивши председник Скупштине града и Јанко Алексић, дипл. аналитичар заштите животне средине, некадашњи члан Градског већа задужен за месне заједнице. Они, по престанку функције 23. јуна, имају право да примају плату најдуже три месеца.

Остале функционере на сталном раду градоначелник Лознице Видоје Петровић већ је распоредио на нове функције и то 1. јуна. Љубинко Ђокић, дипл. инж. машинства, поново је постављен за помоћника градоначелника за друштвене делатности. Помоћници градоначелника постали су и некадашњи чланови Градског већа Дејан Сталовић, дипл. економиста, и Дарко Карапанџић, дипл. електроинжењер, – Сталовић за економски развој и улагања, а Карапанџић за комуналну привреду, урбанизам и грађевинарство.

Драгана Перзић, дипл. правница, бивша заменица секретара Скупштине града, распоређена је у градску управу.

В. М.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )