У ПУ “БАМБИ” – Слободно 210 места

У ПУ “БАМБИ” – Слободно 210 места

slobodno 210 mesta u vrticima obdaniste carolija loznica foto s.pajic

Предшколска установа “Бамби” данас завршава пријем захтева у другом уписном року за пријем малишана у неки од пет објеката у Лозници и обданишта у Бањи Ковиљачи и Лешници. Конкурс је био отворен 9. маја а за 210 слободних места могли су да конкуришу родитељи чија деца до сада нису били корисници услуга ове установе. Према речима в. д. директора Иване Симић, после првог уписног круга, који се односио на обнову захтева старих корисника, уписано је укупно седамсто двадесет петоро деце.

– У различитим објектима и по различитим узрасним групама остало је још 210 места, а сви детаљи о томе објављени су на нашем сајту и огласним таблама обданишта. То би требало да олакша родитељима када планирају где желе своје дете да упишу и за који објекат да конкуришу. Данас се завршава пријем њихових захтева, а после седам дана комисија ће их бодовати и 30. маја објавити резултате – објашњава директорица.

После овог датума креће рок за жалбе, који траје до 7. јуна, а након тога излазе и коначне листе. Потписивање уговора о коришћењу услуга предшколске установе трајаће од 15. до 26. августа.

С. П.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )