ГРУПА ГРАЂАНА “ДОСТА ЈЕ БИЛО – САША РАДУЛОВИЋ” ПОДНЕЛА ЛИСТУ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ – За Србију у којој се лепо живи

ГРУПА ГРАЂАНА “ДОСТА ЈЕ БИЛО – САША РАДУЛОВИЋ” ПОДНЕЛА ЛИСТУ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ – За Србију у којој се лепо живи

GG DOSTA JE BILO-SASA RADULOVIC U IZBORNOJ TRCI

Група грађана “Доста је било-Саша Радуловић” предала је прошлог петка  листу за одборнике у новом сазиву Скупштине града. Носилац листе Ема Поповић, стоматолог, рекла је да то тренутно једина права опозиција у граду иако је покрет релативно млад, постоји тек две године и о њему се врло мало зна.

– Чланови покрета су пре свега пристојни људи, они који су независни, храбри, који су се окупили око једне идеје, принципа, око правих вредности. Људи који неће радити у личном интересу, који ће се залагати за Србију у којој се лепо и радо живи, за грађане Србије. Што се тиче предизборне кампање, у коалицију не улазимо ни са ким. Наш став је да ако се помеша чисто и прљаво,  онда се добије прљаво. Ми смо људи који се не продајемо, нисмо овде ни из каквог интереса и трудићемо се да оправдамо поверење гласача. Надамо се да ће гласачи гласати по сопственој савести, а не по службеној дужности, да ће увидети праве вредности, указати нам поверење и у нама видети некога за кога ће моћи да гласају због нашег програма, а не да нама дају глас да би гласали против неког другог. Мислимо да наше време тек долази, иако влада медијски мрак, слабо смо доступни, а наше кампање се воде искључиво преко интернета  – рекла је она.

Према њеним речима, Група грађана “Доста је било-Саша Радуловић” нема средства из буџета ни партијску машинерију, а цела кампања је заснована на труду обичних грађана.

– Сакупили смо 652 потписа и имамо 20 одборничких кандидата. Не руководимо се тиме да имамо квантитет  већ квалитет, да имамо поштене људе у које нико неће упирати прстом. Упркос целој ситуацији, трудићемо се и верујемо да ћемо остварити добар резултат. Циљ нам је улазак у локални и републички парламент и, наравно, председнички избори 2017. године – каже Поповићева.

Одборнички кандидат предузетник Бранислав Лаушевић, од 20 тачака програма “Доста је било” издвојио је  прекид давања субвенција  страним инвеститорима јер Влада Србије тако директно подржава конкуренцију домаћој привреди и контролу увоза, да домаћи производ има домаће тржиште.

Т.М.С

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )