ДВЕРИ-ДСС – Симболично у минут до дванаест

ДВЕРИ-ДСС – Симболично у минут до дванаест

dveri

Градска изборна комисија прогласила је у понедељак изборну листу коалиције Двери-ДСС Патриотски блок која је последња предата уочи поноћи 8. априла када је и истицао рок за кандидатуру.

Намерно смо изабрали тај тренутак, зато што је он пун симболике, рекао је носилац листе Славиша Милетић, који је члан ИО и обласни координатор Српског покрета Двери и додао:

– Част ми је да будем носилац листе, у име групе људи који чврсто стоје на ногама и добро познају политичку ситуацију у граду. Док други причају о апсолутним победама, ми кажемо да ћæе за нас бити победа да се нађемо у веæћем броју у следећæем скупштинском сазиву. Самим тим ћæемо учествовати у креирању локалне политике и представити се бирачима са циљем да у будућæности освојимо и власт. Не бавимо се празним предизборним обеæћањима и стога сматрамо да æће бирачи то увидети и указати нам поверење. Радујемо се, јер æћемо бити политичка снага у следећæем скупштинском сазиву, која ћæе прекинути једноумље и унети патриотски дух у скупштинске расправе.

Листа Двери-ДСС има 20 кандидата, други на листи је Владимир Стефановић (ДСС), а оба колаициона партнера су равноправно заступљена и имају по десет кандидата.

Пред бирачима, на збирној изборној листи, ДСС-Двери ће бити под бројем 11.

З. В

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )