ГРУПА ГРАЂАНА “ЈОВАН МАЛОВИЋ – КО СМЕ, ТАЈ МОЖЕ ЗА ЛОЗНИЦУ” ПРЕДАЛА ЛИСТУ – Боримо се за истину

ГРУПА ГРАЂАНА “ЈОВАН МАЛОВИЋ – КО СМЕ, ТАЈ МОЖЕ ЗА ЛОЗНИЦУ” ПРЕДАЛА ЛИСТУ – Боримо се за истину

20160331_160609

Група грађана “Јован Маловић – ко сме, тај може за Лозницу” предала је прошлог петка листу са 28 кандидата за одборнике Скупштине града. Јован Маловић, бивши директор ЈП “Водовод и канализација”, први је на листи коју је потписима подржало 865 грађана.

– Многи немају смелости да нешто ураде и покрену, маса људи подржава ово што радимо, али не сме да каже то што мисли. Боримо се за истину и слободу да кажемо оно што мислимо. Истина треба да се зна у овом граду. Примера ради, са места директора “Водовода” смењен сам нерегуларно, незаконито и поднео сам тужбу против Града Лознице. Јуче је на суђењу у Шапцу поништено решење о мом разрешењу и то је корак који показује да у овој држави влада закон, да смо се моје колеге и ја у “Водоводу” борили за нешто боље у целом друштву и Лозници – казао је Маловић по предаји листе.

Како је рекао, на изборе ГГ “Јован Маловић – ко сме, тај може за Лозницу” излази да би показала народу да оно како су они радили у  ЈП “Водовод и канализација” може да се ради и на нивоу града да би сви осетили бољитак.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )