СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА ПРЕДАЛА ЛИСТУ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ – Очекују велику подршку бирача

СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА ПРЕДАЛА ЛИСТУ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ – Очекују велику подршку бирача

Srpska radikalna stranka (10)

Градски одбор Српске радикалне странке (ГО СРС) у Лозници предао је прошлог петка листу за предстојеће локалне изборе. На листи под називом “Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка” налази се 40 кандидата за одборничка места у Скупштини града које је потписима подржало 1.740 бирача.

– Многи грађани су већ подржали нечију изборну листу и дешава се да дође до понављања потписа, зато смо за 540 пребацили потребан број. Одлучили смо да будемо четврти како бисмо на локалне изборе изашли под истим бројем као и на парламентарне. Надамо се најбољем. Очекујем велики одзив грађана који само својим гласом листи “Др Војислав Шешељ” могу прекинути овај терор који се спроводи над њима и над градом – рекао је Александар Илић, председник ГО СРС, после предаје листе чији је носилац.

Илић се налази и на листи посланичких кандидата СРС и то на 49. месту, како је рекао, најбољем које је икада на њој запосео неко од кандидата из Лознице, а одмах иза њега је и Сулејман Спахо. Сматра да постоје реални изгледи да освоји посланички мандат и нада се да ће добити прилику да помогне своме граду.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )