ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА ПРЕДАЛА ЛИСТУ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ – Гласајте за дела

Градски одбор Јединствене Србије (ЈС) предао је у уторак листу са 40 кандидата за одборнике у Скупштини града. Ова странка ће на локалне изборе у Лозници изаћи под називом “Јединствена Србија – Драган Марковић Палма”, а подржало ју је 1.290 бирача. Председник ГО ЈС Чедомир Врањковић рекао је по предаји листе да је бесмислено трошити новац на прикупљање потписа када има доста социјално угрожених грађана.

– Прво ћемо од нашег лидера Драгана Марковића Пламе тражити да се ово правило промени и да се у будућности новац усмерен на кампању преусмери социјално угроженим породицама, а ми, на пример, имамо грађане који су 2014. били угрожени поплавама. Очекујемо да будемо изненађење на изборима и видећемо да ли ће бирачи оценити наш рад, или нерад, а ми смо једна од ретких странака која и после избора ради за своје грађане. Водили смо омладину и пензионере на купање у аква-парк и у Музеј воштаних фигура и показивали шта је урађено у Јагодини и шта је наша странка урадила – казао је Врањовић.

Он је нагласио да је ЈС за борбу против беле куге, за отварање нових радних места и социјалну правду.

– Имамо много решења за наш град и грађане да створимо услове како бисмо могли да живимо и радимо и поручио бих бирачима да гласају за дела – закључио је Врањковић.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )