ВЕЛИКА ЗАПЛЕНА ОРУЖЈА У ЛОЗНИЦИ – Арсенал у кући

ВЕЛИКА ЗАПЛЕНА ОРУЖЈА У ЛОЗНИЦИ – Арсенал у кући

Loznica01 zaplenili arsenal oruzja zgrada policijske ispostave u loznici foto s.pajic

Полиција је ових дана код једног четрдесетогодишњака у околини Лознице пронашла велику количину оружја и муниције. Ова информација повређена је у полицији, али без навођења иницијала особе и тачне локацију где је изведена заплена.

– Приликом претреса стана и осталих просторија по наредби Основног суда у Лозници пронађене су три аутоматске пушке, један карабин, једна пушка једноцевка, револвер “магнум 357”, два револвера  непознате марке, један РАП за аутоматску пушку и 305 комада муниције различитих калибара.  Полиција ће Основном јавном тужилаштву поднети кривичну пријаву за ово кривично дело недозвољену производњу, држање, ношење, промет оружја и експлозивних метерија. Иначе, мислим да у последњих 20 година није било веће заплене оружја на територији Лознице – рекао је за ЛН командир полицијске испоставе Лозница Драган Савић.

За ово кривично дело  запрећена је казна од једне до осам година затвора, а цела акција је одрађена професионално и извели су је припадници ПС Лозница. Према незваничним информацијама, овај арсенал је био сакривен у породици која важи за домаћинску и до сада  није имала “посла” са полицијом.

Т.М.С

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )