ПРЕДСТАВА “НАРОДНИ ПОСЛАНИК” – Премијера одложена за јануар

ПРЕДСТАВА “НАРОДНИ ПОСЛАНИК” – Премијера одложена за јануар

sa proba u trsicu

Позоришна представа “Народни посланик”, коју од почетка лета припремају чланови драмске секције КУД “Караџић” са редитељем Драганом Остојићем из Кикинде, неће имати премијеру у новембру, како је раније планирано, већ тек после Нове године, у јануару. Према речима Зорана Грујића, секретара друштва и једног од учесника у представи, разлог за одлагање је оправдан, али то свакако неће омести припреме које се настављају већ следеће седмице.

– Због обавеза редитеља, али и неких чланова глумачке екипе, одлучили смо да померимо премијеру за јануар и, како сада ствари стоје, то ће бити веома добра представа. Током лета, у јуну и јулу, имали смо пробе, а после паузе, настављамо их 27. октобра. У међувремену КУД “Караџић” увелико припрема програм поводом 165 година од оснивања и ми смо намеравали да манифестацију “Дани “Караџића” 16. новембра започнемо управо премијером, али због оправданих разлога то смо ипак одложили – каже Грујић.

Иначе, у представи учествује укупно седамнаест глумаца, који су током лета увежбавали појединачне сцене. Пошто је представа захтевна, пробе су имали и три пута дневно.

С. П.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )