КРУПАЊ ОБЕЛЕЖИО ДАН ОПШТИНЕ – Да будемо варошица за дивљење

DSC_0739

Свечаном седницом општинске скупштине Крупањ је обележио 21. септембар, Дан општине. Међу добитницима највиших општинских признања  четири министра и више предузећа и појединаца који су помогли Рађевини у њеним најтежим данима. Свакој власти мора бити задатак да од Крупња  направи варошицу за дивљење и поштовање, поручио председник општине  Грујић

Крупањ је минулог понедељка обележио Дан општине, 21. септембар, свечаном седницом Скупштине општине у Библиотеци “Политика”. У присуству угледних званица из политичког, привредног и културног живота земље и града, и бројних пријатеља који су уз Крупањ били када је било најтеже,  и подсећање шта је урађено у години после  мајских поплава, уручена су и највиша општинска признања.

После пројекције филма о поплави и ономе што је после тога учињено говорио је председник Раде Грујић који се и захвалио свима, од Владе и премијера Вучића до добротвора, који су помогли обнову Крупња.

–  Хвала свима који су у најтежим тренуцима били уз нас, а посебно министру Расиму Љајићу на довођењу инвеститора компаније “Џинси” јер без нових радних места нема развоја. Много је урађено, али има још доста посла и свакој власти мора бити задатак да од Крупња  направи варошицу за дивљење и поштовање, јер природа је много узела, али је много Крупњу и дала. Захваљујући новцу владе, општинском буџету и другој помоћи  Крупањ иде зацртаним путем ка жељеном циљу – рекао је, поред осталог, Грујић.

Т.М.С

Цео текст можете прочитати у штампаном издању или на www.novinarnica.net

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )