ПРВИ ДАН ШКОЛЕ – Скеле на Гимназији

ПРВИ ДАН ШКОЛЕ – Скеле на Гимназији

OSTALA JOSS FASADA NA GIMNAZIJI

Настава је у свим лозничким школама почела у уторак, али су грађане изненадиле, и изазвале негативне коментаре, скеле које су првог септембра опасале лозничку Гимназију. Главно питање родитеља и ученика било је зар то није могло да се уради на распусту, а објашњење смо добили од помоћника градоначелника Љубинка Ђокића.

– У свим школама су завршени унутрашњи радови како би се настава одвијала неометано. Рачунали смо да је боље завршити унутрашње кречење да не бисмо негде блокирали рад и то је и урађено. Остало је једино да се у Медицинској школи, СШ “Свети Сава”, заврши таваница у фискултурној сали, а тамо кажу да то у првој недељи наставе није проблем, и да се на Гимназији уради фасада на старом делу зграде. Гимназијалци у школу улазе из новог дела,  а тај посао биће завршен брзо, већ ових дана тако да нема проблема – објашњава Ђокић.

Иначе, градска управа је за летње одржавање школа из локалног буџета издвојила укупно 22, 5 милиона динара, 17,1 за капитално одржавање и 5,4 за набавку опреме.

Т.М.С

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )