НОВА ИНИЦИЈАТИВА – Грађанска алтернатива Лознице

НОВА ИНИЦИЈАТИВА – Грађанска алтернатива Лознице

Loznica01 gradjanska alternativa loznice udruzena opozicija foto s.pajic

Отвореност, транспарентност и одговорност, основни су елементи на којима ће се заснивати платформа функционисања покрета Грађанска алтернатива Лознице, чије оснивање су иницирали градски одбори Демократске странке и Либерално демократска партије, удружени са неколико самосталних одборника локалног парламента и група грађана

Симболично окупљени испред споменика Вуку Караџићу, у центру града, о идејама за које ће се залагати, говорили су у среду др Никола Јаковљевић, председник ГО ДС, др Зоран Јовић, председник ГО ЛДП и адвокат Саша Димић, самостални одборник у Скупштини града.

– Сведоци смо лошег економског положаја у којем се град и грађани Лознице налазе јер су сви показатељи квалитета живота на врло ниском нивоу и међу последњим у Србији. Ми смо сведоци и алармантног нестајања становништва са подручја града и покушаја наметања једнопартијског једноумља, партијског кадровања и запошљавања. У овом тренутку за Лозницу и Лозничане неопходна је промена власти, потрошених идеја и истрошених ликова. Неопходна је алтернатива ономе што је досадашња власт и досадашња политика учинила, али и алтернатива наметању СНС једноумља – рекао је др Јаковљевић.

С. Пајић

Цео текст можете прочитати у штампаном издању или на www.novinarnica.net

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )