ПОСЛЕ ГОДИНУ ДАНА ОД РАСПУШТАЊА ООСНС У КРУПЊУ ДОБИО ПОВЕРЕНИКА – Глумац заиграо на политичкој сцени

ПОСЛЕ ГОДИНУ ДАНА ОД РАСПУШТАЊА ООСНС У КРУПЊУ ДОБИО ПОВЕРЕНИКА – Глумац заиграо на политичкој сцени

isa

Иван Исаиловић, академски глумац добио поверење ГОСНС да у Крупњу консолидује редове странке и да након тога распише изборе за општински одбор. У разговору за ЛН каже да је његов улазак у странку за кратко време привукао велики број младих људи на које и највише рачуна

 

Општински одбор СНС у Крупњу распуштен је још у јулу прошле године, а тек 26. априла ове године за повереника је именован Иван Исаиловић, академски глумац којем је ово и прва велика улога на политичкој сцени.

– Никада пре нисам био члан неке странке, али сам пре три године учествовао на локалним изборима у Крупњу са групом грађана и успели смо да пређемо цензус. Ових дана веома ме је обрадовала одлука неких других младих људи, који су такође основали групу грађана, да уђу у СНС. Они ће унети нову енергију која нам је свима потребна и ја сам срећан због тога, али и због њих пошто знам колико је тешко групама грађана да  учествују у изборној трци са странкама – каже Исаиловић.

На питање да ли се у протеклих годину дана без кормилара осуло чланство, каже да је у евиденцији затекао 1.300 чланова што је, по његовој процени, више него што имају све остале странке у Крупњу заједно и да ревизија чланства није показала значајне осцилације.

З. Вишњић

 

Цео текст можете прочитати у штампаном издању или на www.novinarnica.net

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )