ЈОВАН ТОДОРОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ ГРАДА ДЕМАНТОВАО ТВРДЊЕ О ПРЕЛАСКУ У СНС: – То су обичне гласине

ЈОВАН ТОДОРОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ ГРАДА ДЕМАНТОВАО ТВРДЊЕ О ПРЕЛАСКУ У СНС: – То су обичне гласине

jovica todorovic

Протеклих дана у јавност је процурела “вест из поузданих извора” да је у Српску напредну странку прешао и Јован Тодоровић, председник Скупштине града и доскорашњи председник лозничких социјалиста. Та информација додатно је подгревана и отвореним шпекулацијама и из редова СНС, али и нагађањима међу појединим социјалистима “да ништа није искључено”. Тек у уторак, Тодоровић је одговорио на  наш телефонски позив демантујући да је променио чланску карту.

– И до мене стижу такве гласнине и стварно бих волео да знам одакле потичу. Нити сам размишљао о таквој могућности, нити сам са било киме о томе разговарао, нити сам добио озбиљан позив да пређем у ту странку. Истина је само да су ме поједини чланови СНС питали зашто не пређем код њих, али то није имало никакву ноту званичности – каже Тодоровић.

Он истиче да је у СПС од њеног оснивања да је на челу Градског одбора био 16 година и да је и сада члан Главног одбора странке.

– СПС је за мене природни амбијент и немам ниједан разлог да напустим странку, осим ако се она не одрекне мене, а не видим зашто би – истиче он, а на питање да ли ће улазак Покрета “За Лозницу и Подриње” у СНС пореметити односе у владајућој коалицији, тврди  да неће.

– Иако никада не коментаришем и не мешам се у туђе унутарстраначке односе и прилике, у овом случају могу да кажем само да имам разумевања за такву одлуку, поготову ако ће град од тога имати користи.  Не видим како би то могло да наруши наше коалиционе односе иако ће они сада бити најјача снага у локалној скупштини и на локалној политичкој сцени, нити то очекујем – поручује Тодоровић у кратком разговору за ЛН.

З. В

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )