РУКОМЕТ (ЖЕНЕ) – ПРВА ЛИГА “ЦЕНТАР” – Сачували статус

РУКОМЕТ (ЖЕНЕ) – ПРВА ЛИГА “ЦЕНТАР” – Сачували статус

zrk i ork

Спуштена је завеса на првенство у Првој лиги “Центар” за рукометашице. Обе лозничке екипе успеле су да изборе опстанак. У последњем колу екипа Лознице града гостовала је у Радинцима где је изгубила од Младог радника са 36:28.

– Одавно смо били у безбрижној зони тако да смо у последњим утакмицама прилику да заиграју пружили млађим играчицама. Тако је било и у Радинцима. Све рукометашице су добиле солидну минутажу и показале су да на њих можемо најозбиљније рачунати. Задовољан сам и играма и резултатима у овом првенству. Остварили смо оно што смо планирали и то је најважније – каже Велибор Вујић, тренер Лознице града.

Екипа ОРК Лознице састала се у Пожаревцу са истоименом екипом. У мечу који ништа није одлучивао Лозничанке су изгубиле са 36:31. Пружиле су снажан отпор искусној екипи домаћина нарочито у првом делу игре. ОРК Лозница је остварила изузетан резултат очувањем статуса. Лозничанке имају најмлађу, али изузетно перспективну екипу.

Остали резултати 20. кола: Вождовац – Раднички 35:20, Мачва – ОРК Београд 26:26 и Кучево – Јуниор 2 41:23. Слободна је била екипа Слоге.

Коначан пласман: Кучево на првом и Слога на другом месту имају по 35 бодова, трећи је Пожаревац са 32, четврти је Вождовац са 29, а пети  ОРК Београд са 23 бода. Шести мЛади Радник и седма екипа Лознице града имају по 17 бодова, осми је Раднички са 12, девета је Мачва са 9, десета је екипа ОРК Лознице са 7, док је на последњем месту Јуниор 2 са 4 бода. Из лиге је раније иступио Феникс, а статус ће изгубити и београдски Јуниор 2.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )