ПОЛИЦИЈСКА СТАНИЦА У ЛОЗНИЦИ – МАЊЕ КРИВИЧНИХ ДЕЛА

ПОЛИЦИЈСКА СТАНИЦА У ЛОЗНИЦИ – МАЊЕ КРИВИЧНИХ ДЕЛА

RADENKO PETROVIC

На подручју лозничке Полицијске станице  прошле године регистровано је  24 одсто мање извршених кривичних дела него претходне године, а мање је било и прекршаја јавног реда и мира. Специјализована група за борбу против наркоманије  41 пут запленила је  дрогу

Минула година била је прилично успешна за Полицијску станицу Лозница. Према речима начелника ПС  Раденка Петровића, у 2014. години укупно је регистровано  24 одсто мање извршених кривичних дела него претходне, мање је било кривичних дела против имовине и јавног реда и мира, а добри резултати забележени су и у борби против наркоманије.

– Прошле године смо  укупно регистровали 468 кривичних дела, 148 мање него 2013, односно  24 посто. Од тешких кривичних дела регистровано је једно убиство почетком године, које је одмах расветљено, 15 разбојништава од којих је 11 расветљено као и свих 11 тешких телесних повреда, 112 тешких крађа од којих су решене 63, забележено је осам лаких телесних повреда са непознатим извршиоцем и све су расветљене, имали смо 18 кривичних дела насиље у породици и 53 крађе од којих су 42 решене. Било је 581 прекршаја против јавног реда и мира што је за 58 мање него у години пре – каже Петровић и додаје да су била и  четири напада на полицајца.

Т.М.С

Цео текст можете прочитати у штампаном издању или на www.novinarnica.net

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )