ТОМИСЛАВ ТРЕБОВАЦ, ФУДБАЛЕР ЛОЗНИЦЕ – ЈОШ БОЉЕ НА ПРОЛЕЋЕ

ТОМИСЛАВ ТРЕБОВАЦ, ФУДБАЛЕР ЛОЗНИЦЕ – ЈОШ БОЉЕ НА ПРОЛЕЋЕ

loznica prvi tim

Велики допринос екипи Лознице у освајању првог места у јесењем делу првенства Српске лиге “Запад” дао је новајлија у тиму Томислав Требовац (24). У Лозницу је стигао из екипе Радничког из Сремске Митровице. За њега тренер Душко Обадовић каже да је прави тимски играч.

– Несебичан је, позитивна је личност  и има велики потенцијал. Квалитетан је фудбалер и од њега на пролеће очекујем још боље игре – истиче Обадовић.

Требовац је са пет голова најбољи стрелац екипе. Могао је још који пут да погоди противничку мрежу, али није имао среће. Да своју игру подређује колективу говори и велики број асистенција после којих су фудбалери Лознице давали голове. Каже да су заслужено освојили прво место и нада се да ће и на крају првенства титула бити њихова.

– Стартовали смо добро. Победили смо у гостима у првој утакмици и то нам је много значило. Имали смо јасан циљ од самог почетка, а то је прво место. Сада смо на пола пута. Освојили смо јесењу титулу  и било је веома тешко доћи до дванаест победа, два ремија и само једног и то незаслуженог пораза. Терет је био велики, али добро смо га изнели. Веома је  важно  да је атмосфера у екипи одлична. Лепо сам прихваћен и веома брзо сам се уклопио. Сви смо као један и на терену и ван њега – подсећа Требовац.

Лозница је ове јесени играла лепршаво и ефикасно, а таква игра привлачила је гледаоце, што је фудбалерима много значило. Требовац истиче да је екипа имала доминацију током целе утакмице, да је наметала темпо  и да је то дало резултат.

– Верујем да ће други део првенства бити још тежи. Јесењи део смо већ заборавили. Истина је да прија успех који смо остварили, али морамо даље. Имамо квалитетан тим и уз евентуална појачања морамо наставити да побеђујемо јер посао још није завршен. Не треба да нас велика предност (девет бодова више од другопласираног Железничара из Лајковца) завара. Треба још више да радимо јер само тако можемо постићи циљ. Потрудићу се да помогнем екипи колико год могу да освојимо титулу и преселимо се у Прву лигу – поручује Томислав Требовац.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )