ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА “ЗАПАД” – ЛОЗНИЦА ИЗГУБИЛА У ЛАЈКОВЦУ – ПРЕКИНУТ НИЗ УСПЕХА

ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА “ЗАПАД” – ЛОЗНИЦА ИЗГУБИЛА У ЛАЈКОВЦУ – ПРЕКИНУТ НИЗ УСПЕХА

Loznica prvi tim

Морало је и то бити. Фудбалери Лознице поражени су у Лајковцу од домаћег Железничара са 1:0. Тако је прекинута серија мечева без пораза. Лозничани пре овог сусрета нису изгубили у 22  утакмице што је рекорд у свим лигама у Србији. А да су нападачи били мало прецизнији, Лозница не само да је могла избећи пораз, већ би се кући нејвероватније вратила са три бода.

– Имали смо иницијативу током целог меча. Домаћин се бранио и на крају успео да дође до победе. Имали смо много више прилика. Голман домаћих Јовановић одбранио је три зицера. Заслужили смо бар бод, али шта то вреди када нисмо успели да погодимо мрежу Лајковчана – разочаран је Душко Обадовић, тренер Лознице.

Највећи ривал Лозничана ваљевска екипа Будућност-Крушик 2014. успела је да освоји бод у Љубићу. Њихов меч са домаћим Полетом завршен је без голова.

Резултати осталих утакмица 5. кола: Јошаница – Шумадија 3:1, Бане – Семендрија 1924. 0:1, Шумадија 1903 – Јединство 1:0, Слога – Победа 3:1, Јасеница 1911 – Рудар 1:4 и Карађорђе – Звижд 1:2.

Будућност-Крушик 2014. на првом месту има 13 бодова, друга је Лозница са 12, трећи је Рудар са 10, а четврти Звижд са 9 бодова. Пети Полет, шесто Јединство и седма Шумадија имају по 8, а осма Слога, девета победа и десета Семендрија 1924. по 7 бодова, једанаести је Железничар са 6, док Шумадија на дванаестом месту има 5 бодова. Екипа Јошанице је тринаеста са 4 бода, Бане на четрнаестом и Јасеница 1911. на петнаестом месту имају по 3, док је последња екипа Карађорђа са 2 бода.

За викенд ће бити одиграни мечеви 6. кола. Лозница ће на Градском стадиону угостити екипу Звижда из Кучева.

– Нема лаких противника. Екипа Звижда је квалитетна и неће нам бити лако. Иако ћемо играти у ослабљеном саставу, верујем да ћемо забележити победу. Првенство је дуго, има још доста да се игра, много је тешких утакмица пред нама, али и пред нашим ривалима тако да овај пораз који смо доживели не  мора ништа да значи. Наш циљ је јасан –  желимо прво место и потрудићемо се да освојимо титулу – каже Обадовић.

У осталим сусретима састаће се: Рудар – Карађорђе, Будућност-Крушик 2014 – Јасеница 1911, Победа – Полет, Јединство – Слога, Семендрија 1924 – Шумадија 1903, Шумадија – Бане и Железничар – Јошаница.

Све утакмице ће почети у 16 часова.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )