ЗОНА “ДРИНА” – СПРЕМНИ ЗА СТАРТ

ЗОНА “ДРИНА” – СПРЕМНИ ЗА СТАРТ

kolor zona

Овог викенд почеће првенство у Зони “Дрина”.  Раднички Стобекс је у прошлој сезони водио грчевиту борбу за опстанак. После много мука захваљујући добрим играма у пролећном делу првенства Клупчани су успели да обезбеде опстанак. У новој сезони циљ им је да избегну такву ситуацију. Надају се добрим играма и пласману у средину табеле. Раднички Стобекс ће се сутра у Ваљеву састати са домаћим Радничким.

– Спремни смо за старт. Добро смо радили у припремном периоду и верујем да ће и резултати у новом првенству бити много бољи него у претходном. Наша екипа је спој Младости и скуства. Кроз пријатељске мечеве смо уигравали тим и надам се да ће све функционисати како треба. Екипу су појачали још искусни Милутиновић и Ђукановић (Напредак са Шепка). Генералка је у потпуности успела. У Владимирцима смо победили домаће Јединство 1945. са 2:0 головима Тадића и Ковачевића. Раднички има добру екипу и важи за неугодног противника без обзира да ли игра код куће или у гостима. Потрудићемо се да пружимо максимум, а били бисмо задовољни и бодом – поручује Горан МИловановић, тренер Клупчана.

Рађевац је новајлија у лиги и не познаје довољно противнике. Настојали су да у припремним мечевима за противнике имају екипе из вишег ранга како би се што боље припремили за искушења која их очекују.

– Задовољан сам оним што смо урадили током припрема. Екипа је знатно јача у односу на тим који је освојио титулу у Мачванској окружној лиги. Лига је квалитетна и очекује нас много тешких утакмица. Наш циљ је да у овој сезони сачувамо статус, а то значи да изборимо пласман у средини табеле. Верујем да то можемо остварити. У првој утакмици у Крупњу се састајемо са екипом Севојна. Не познајемо екипу гостију, али верујем да уз максималну борбеност и дисциплину у игри можемо доћи до три бода. Било би добро да стартујемо победом – каже Никола Заграђанин, тренер Крупањаца.

У осталим утакмицама састаће се: Слога (С) – Рибница, Златар – ФАП, Осечина – Борац, Јединство 1945 – Задругар, Полимље – Златибор и Слога 1940. (Б. Б.) – Брезовица.

Сви мечеви ће почети у 17 часова и 30 минута.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )