ФУДБАЛ: ФК ЛОЗНИЦА – ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ

ФУДБАЛ: ФК ЛОЗНИЦА – ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ

lo prvi trn

Фудбалери Лознице у понедељак су почели припреме за нову сезону у Српској лиги “Запад”. Тренер Душко Обадовић извршио је прву прозивку на Градском стадиону. Окупило се двадесетак фудбалера.

– Стајић и Павловић су слободни и могу да потраже други клуб, сви остали су ту. Настојали смо да фудбалери који су забележили изванредан резултат у прошлој сезони остану на окупу. У клуб се вратио млади Катанић. Имао је добру сезону у Радничком Стобекс и представљаће појачање. Прелазни рок траје до 31. августа и сигурно је да ће бити промена у екипи – каже Обадовић.

Фудбалери ће тренирати два пута дневно на Градском стадиону, а већ наредне недеље кренуће и контролни мечеви.  Прва пријатељска утакмица заказана је за среду 16. јула, а противник је екипа Инђије.

– Имаћемо више јаких мечева у припремном периоду и верујем да ћемо добро уиграти тим. Крајем месеца биће организован меморијални турнир “Божидар Кићовић”. Учешће су потврдили Мачва из Шапца и Дрина из Зворника, а сигурно је да ће и четврти учесник бити квалитетан. Учествоваћемо и на традиционалном турниру у Лозничком Пољу, а у генералној проби састаћемо се са екипом Радничког из Сремске Митровице – најављује тренер Лозничана.

Председник клуба Зоран Грујичић  истакао је недавно да је циљ Лознице у новом првенству прво место.

– Постављен нам је тежак задатак, али верујем да смо кадри да га испунимо. Сигурно је да ФК Лозница има велики реноме у фудбалским круговима и да треба да јуриша на прво место. Клуб и град заслужују Прву лигу. Запажену улогу имали смо и у претходној сезони. У пролећном делу били смо убедљиво најбољи и сматрам да овај тим, уз одговарајућа појачања, може да оствари циљ – да освоји титулу и пресели се у Прву лигу – поручује Обадовић.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )