РУКОМЕТ (ЖЕНЕ): ОРК ЛОЗНИЦА – ПРОСЛАВИЛЕ ТИТУЛУ

РУКОМЕТ (ЖЕНЕ): ОРК ЛОЗНИЦА – ПРОСЛАВИЛЕ ТИТУЛУ

ork naslovna

Лозница ће у новој сезони имати две екипе рукометашица у Првој лиги. Лозница граду недавно се придружила и екипа ОРК Лозница. Младе рукометашице освојиле су титулу у Другој лиги “Центар”. Водиле су велику борбу са другим тимом београдског Јуниора и на крају су имале исти број бодова, али су у међусобном одмеравању снага Лозничанке биле успешније. Нису се надале првом месту, али су га одличним играма током целог првенства заслужиле. Неколико младих рукометашица заслужилио је и позив селектора пионирске и кадетске репрезентације Србије.

Прошле недеље екипа ОРК Лознице одиграла је ревијалну утакмицу против репрезентације лиге и тиме је прославила титулу. Иако резултат у овом мечу није био важан рукометашице обе екипе трудиле су се да одиграју најбоље што могу и да се лепим головима и атрактивним потезима опросте од лозничке публике до јесени када ће почети ново првенство. Утакмица је завршена без победника 30:30, а тренери обе екипе могу бити задовољни оним што су рукометашице приказале.

Десимир Вуковић, директор Друге лиге “Центар” уручио је Лозничанкама велики пехар за прво место и златне медаље. Председник ОРК Лозница Михаило Пурић фирмама и појединцима који су помагали клуб уручио је захвалнице.

Рукометашице ОРК Лознице мало ће се одморити, а онда ће почети припреме за велика искушења која их очекују у прволигашком друштву.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )