ЖЕЉКО ДИШИЋ ПОДНЕО ОСТАВКЕ НА СВЕ ФУНКЦИЈЕ У СПС – НЕ ПРЕЛАЗИМ У СНС!

ЖЕЉКО ДИШИЋ ПОДНЕО ОСТАВКЕ НА СВЕ ФУНКЦИЈЕ У СПС – НЕ ПРЕЛАЗИМ У СНС!

disic

Да нешто не штима у одборничкој групи лозничких социјалиста видело се на последњој седници Скупштине града по дисонантним тоновима између шефа одборничке групе др Жељка Дишића и председника Скупштине Јована Тодоровића који је и председник лозничких социјалиста. Ових дана пронела се вест да је сукоб кулминирао преласком Дишића у СНС.

– Још пре две недеље поднео сам оставке на место шефа одборничке групе, потпредседника ГО СПС и председника омладине СПС у Лозници. Та одлука је тињала дуго још од предизборне кампање у којој се нисмо добро поставили и има везе само са мојим неслагањем са начином руковођења странком, односно са председником Јованом Тодоровићем. Међутим, нетачне су информације о мом преласку у СНС. Остајем члан СПС и нисам ни размишљао о одласку јер није у питању програм који и даље подржавам, него неприхватање политике управљања странком у Лозници – каже Дишић за ЛН.

Јован Тодоровић, председник ГО СПС одлуку Дишића да поднесе оставке на страначке функције види као “младалачку импулсивност” и каже да ниједног тренутка није поверовао у гласине о његовом преласку у другу странку.

– У Дишићу видим будућност странке и надам се да ће се предомислити. Ако то учини, имаће моју подршку- каже Тодоровић.

Колико је озбиљан сукоб између њих нису желели да коментаришу, а да ли је то само најава дубљих превирања међу лозничким социјалистима, о чему се такође спекулисало у време изборне кампање, остаје да се види.

З. В

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )