РУКОМЕТ (ЖЕНЕ) – ПРВА ЛИГА “ЦЕНТАР” – ВЕЛИКИ УСПЕХ

РУКОМЕТ (ЖЕНЕ) – ПРВА ЛИГА “ЦЕНТАР” – ВЕЛИКИ УСПЕХ

zrk

Сјајна сезона је иза рукометашица Лознице града. Играле су одлично и на крају оствариле највећи успех у историји клуба. У последњем колу савладале су екипу Кучева из истоименог места са 26:21. Иако резултат није био битан, домаће рукометашице нису дозволиле гошћама нешто више осим часног пораза. Контролисале су меч од почетка до краја и тако се победом опростиле од навијача који су им у овом првенству били велика подршка. Лозничанке су им се одужиле на најлепши начин – добрим играма и победама.

Тренер Милан Недељковић и председник клуба Никола Михаиловић презадовољни су оствареним резултатима. Истичу да не треба жалити што нису успеле да се пласирају у мини- лигу за попуну Супер лиге (пласирали се Медицинар и Слога) јер је и ово што су постигле изнад очекивања. Највећа добит је кажу, што су се афирмисале младе играчице које представљају будућност клуба. На свакој утакмици су добијале прилику и знале су да је искористе. Нема више “танке клупе” што је био велики проблем у претходној сезони. Предстоји пауза коју ће Лозничанке искористити за пријатељске утакмице и припреме за нову сезону када ће покушати да остваре још већи успех. Не треба сумњати у њихове добре игре, али без веће финансијске подршке града тешко да могу успети да се равноправно носе са осталим екипама.

Остали резултати последњег кола: Пожаревац – Медицинар 30:43, Слога – Раднички 36:27, Милениум – Топчидер 35:22, Слодес – Вождовац 33:43 и Млади радник – ОРК Београд 32:30.

Медицинар је освојио прво место са 39 бодова, друга је Слога са 37, на трећем месту је Лозница град са 35, четврто је Кучево са 29, док пети Вождовац и шести Пожаревац имају по 26 бодова. На седмом месту је Топчидер са 18 бодова, осми је ОРК Београд са 16, девети Млади радник и десети Милениум имају по 10, једанаести је Раднички са 9, док је последње место заузео Слодес са 7 бодова.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )