ФУДБАЛЕРИ ЛОЗНИЦЕ ОДИГРАЛИ ДВА МЕЧА – РАД ЋЕ ДОЋИ ДО ИЗРАЖАЈА

ФУДБАЛЕРИ ЛОЗНИЦЕ ОДИГРАЛИ ДВА МЕЧА – РАД ЋЕ ДОЋИ ДО ИЗРАЖАЈА

loznica prvi tim

Припремајући се за наставак првенства у Српској лиги “Запад” фудбалери Лознице одиграли су прошле седмице два меча. У Сремској Митровици су са домаћим Радничким (члан Српске лиге група “Војводина”) играли без голова.

– Иако су стрелци затајили, утакмица је била добра. Играло се оштро, али коректно. Обе екипе биле су одличне  у одбрани – каже Душко Обадовић, тренер Лознице.

Прошле суботе састали су се са екипом Напретка са Шепка. Меч је одигран по тешком терену, а завршен је нерешено 2:2. Голове за домаћи тим дали су Максимовић и Божовић.

– Тежак терен није дозвољавао да се разиграмо, али и поред тога успели смо да одиграмио неке акције које смо увежбавали на тренинзима. Задовољан сам како је екипа функционисала у већем делу меча. Добро смо радили у протеклих месец дана и верујем да ће то дати резултате у првенству. Преостаје нам још две недеље припрема да уиграмо још неке варијанте и сигуран сам да ћемо спремно дочекати наставак сезоне – истиче Обадовић.

Лозничани су у среду одиграли утакмицу са екипом Радничког Стобекс… Нову проверу имаће сутра у Зворнику (РС) где ће се састати са екипом Дрине.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )