БАЈКЕРСКИ ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕ – МОЖЕ И УЗ РОКЕНРОЛ

БАЈКЕРСКИ ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕ – МОЖЕ И УЗ РОКЕНРОЛ

bajkeri za novaka

Мото-клуб “Блек драгонс” из Бање Ковиљаче по први пут је организовао дочек и репризу дочека Нове године у Дому културе, на задовољство бројних бајкера из лозничког краја и других градова. Да се најлуђа ноћ може одлично провести и уз рокенрол, уверили су се сви они који су уживали у музицирању неколико локалних рок састава и групе “Револушн” из Ниша.

– Ова група свирала је и на “Моточашћу” па смо их поново позвали јер имају одличан репертоар, шире позитивну енергију и праве добру атмосферу. Презадовољни смо одзивом и већ сада најављујемо још бољу организацију за дочек 2015. године! Код нас није било конзумације нити плаћања улазнице, могао је да дође свако ко пожели. Свима смо поделили и бесплатне пљескавице а једино се плаћало точено пиво и то за симболичних 100 динара по кригли. Један наш колега бајкер из Бијељине прокоментарисао је да би га више коштао дочек да је остао код куће – каже Чедомир Милутиновић, председник мото-клуба и један од главних организатора бајкерске новогодишње журке.

Задовољни су били гости, али и музичари који су свирали на првокласном озвучењу, а, како су поручили, ово је опуштена варијанта новогодишњег славља, без скупоцених тоалета, прескупих угоститељских услуга и певаљки са сумњивим музичким квалитетима и непримереним репертоаром.

С.П.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )