ИЗБОР НАЈБОЉИХ СПОРТИСТА У ЛОЗНИЦИ – ДОДЕЛА ПРИЗНАЊА У ПОНЕДЕЉАК

Година на измаку на спортском пољу била је веома успешна. Лозничани су постизали одличне резултате у појединачној конкуренцији, али и у колективним спортовима. Традиционално веома успешни били су  каратисти, али истакли су се и фудбалери, као и рукометаши и рукометашице. Сваке године град Лозница организује избор за најуспешније спортисте. Комисија за избор најбољих била је на “слатким мукама”. Бирају се најуспешнији спортиста и спортисткиња, најуспешнији млади спортиста и спортисткиња, најбољи спортски колектив, најбољи тренер и најбољи спортски радник.

– Стигло је много предлога, што говори о успешној спортској години. Спортисти су на прави начин промовисали наш град широм Србије. Градска управа је обезбедила пехаре и новчане награде за најбоље. По десет хиљада динара добиће најбољи спортиста и спортисткиња, као и најбољи тренер и спортски радник. Са по пет хиљада динара биће награђени најбољи млади спортиста и спортисткиња, док ће 50.000 динара добити најуспешнији спортски колектив – каже Драган Павловић, члан Градског већа, задужен за спорт.

Најбољим спортистима признања ће бити уручена у понедељак 30. децембра у малој сали градске управе. Почетак је у 11 часова.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )