КВАЛИТЕТНА ЛИГА СРБИЈЕ ЗА ПИОНИРЕ – ИМА НАДЕ ЗА ОПСТАНАК

mis

Пионири Лознице требало је да протеклог викенда одиграју одложену утакмицу са екипом Радничког 1923. из Крагујевца. Међутим, сусрет је поново одложен због неповољних временских прилика. Утакмица ће бити одиграна пре почетка пролећњег дела првенства.

Како су почели Лозничани су добро завршили. Освојили су 9 бодова и имају реалне изгледе да се укључе у борбу за опстанак.

– Почели смо лоше. Имали смо само две недеље за припреме и то се одразило на игре у првом делу јесење полусезоне. Проблеме смо морали да решавамо у ходу. Није ишло онако како смо очекивали.  Неприпремљеност екипе негативно се одразила на наше игре и резултат. У другом делу ушли смо у форму, формирали екипу која може да одговори неким захтевима овог такмичења. Када смо подигли физичку припремљеност и уиграли тим дошли смо до резултата који су нам омогућили да се укључимо у борбу за опстанак. Остварили смо две победе и три ремија и сада смо у ситуацији да сами одлучујемо о својој судбини. Имамо утакмицу мање и ако на пролеће будемо пружали игре као што смо то радили у финишу јесени можемо се надати новим бодовима. Верујем да ћђе играчи још напредовати и надам се да ћемо изборити опстанак – каже Момчило Максимовић, тренер Лозничана.

Припреме за наставак сезоне пионири Лознице почеће у фебруару.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )