КОШАРКА (МУШКАРЦИ): КК ЛОЗНИЦА – МЛАДИ СВЕ БОЉИ

kk

Млађе категорије КК Лозница бележе одличне резултате у својим лигама. Пионири и млађи пионири налазе се на првом месту у својим групама Квалитетне лиге Србије. Пионире успешно тренира Мирослав Самуровић, а млађе пионире Никола Павловић.

– Дечаци одлично играју и постижу добре резултате. Имају велике изгледе да и на крају првенства буду први. Млади кошаркаши су талентовани и представљају будућност клуба. Управа је одлучила да их максимално подржи, да им оногући одговарајуће услове за такмичење, али проблем представљају велики издаци. Само једна утакмица млађих селекција кошта нас 80-90 хиљада динара, што је за наш клуб превелика цифра. Путовања су далека (Пријепоље, Косовска Митровица, Ивањица, Нови Пазар) и то највише кошта. За сада се некако сналазимо – каже Жељко Васиљевић, координатор свих селекција КК Лозница.

И кадети Лознице су успешни, а тренутно заузимају веома добро пето место.

Према његовим речима клуб се полако враћа у живот, а посебно  радују резултати најмлађих. И сениорски тим ће ускоро стартовати.

– Првенство у Регуионалној лиги почеће у марту наредне године, али ми се већ припремамо за ово такмичење. Имамо добру екипу, али ништа не можемо да обећамо када је пласман у питању.

Веома добро ради и школа кошарке у коју је укључено шездесетак дечака рођених од 2001. до 2007. године.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )