ГО СНС – ПОДРШКА ВУЧИЋУ

ГО СНС – ПОДРШКА ВУЧИЋУ

SNS

Само неколико дана након што је одржана седница Председништва Српске напредне странке на којој су најављени и превремени страначки избори,   у уторак је ванредни састанак имао и Градски одбор СНС у Лозници који је донео одлуку да подржи Александра Вучића, председника странке и вицепремијера Србије да, како је речено на конференцији за штампу,  истраје у борби против корупције и криминала и расветљавања спорних приватизација.

– Према последњим наступима у медијима, јасно је да се против Вучића организује моћни тајкунско-политички фронт. У игру се убацују и неки функционери наше странке са намером да се странка дестабилизује како би обрачун са Вучићем био ефикаснији – каже др Јездимир Вучетић, председник ГОСНС у Лозници.

Градски одбор је у име пет хиљада чланова странке колико их има у Лозници, поручио да Вучић никога није лично окривио и да не води приватну борбу већ борбу за модерну, правно уређену и економски просперитетну државу.

– Јединство СНС не може нико са стране да наруши, нарочито не неколицина отпадника наше странке. На Скупштини странке која ће бити одржана 25. јануара бићемо сведоци пуног јединства странке и подршке коју има Вучић – рекао је др Вучетић.

На питање ЛН да ли се према најавама председништва СНС о повлачењу странке из власти у појединим локалним самоуправама то односи и на Лозницу, Вучетић је одговорио да за сада о томе немају никакву информацију, нити о томе постоји званична одлука председништва и Извршног одбора странке.

В. Мићић

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )