РУКОМЕТ (ЖЕНЕ) – ПРВА ЛИГА “ЦЕНТАР” – ПРЕСЛИШАЛЕ И КУЧЕВО

РУКОМЕТ (ЖЕНЕ) – ПРВА ЛИГА “ЦЕНТАР” – ПРЕСЛИШАЛЕ И КУЧЕВО

zrk

Одличне су биле рукометашице Лознице града у последњем колу прволигашког првенства. У Кучеву су савладале истоимену екипу и једног од кандидата за прво место са 25:23. Заблистале су пуним сјајем кад је било најпотребније. Кучево има одличну екипу и очекивала се тврда и неизвесна утакмица. Лозничанке су показале да могу много и да од њих у наставку првенства треба очекивати још боље резултате.

– Била је ово једна од најбољих утакмица које смо одиграли у овој сезони. Играли смо борбено, ангажовано, смогли смо снаге да победом крунишемо велики рад који је иза нас. Екипа је стабилна и показали смо да можемо равноправно да се носимо са свима и да побеђујемо. Делимо друго место и то је за нас велики успех, мада смо уз мало среће и дисциплине и игри могли да освојимо и јесењу титулу. Желимо да играмо запажену улогу и у наставку и потрудићемо се да се добро припремимо за искушења која нас очекују – презадовољан је Братислав Игњатовић, тренер Лозничанки.

Првенство ће бити настављено већ 9. фебруара, а у првом колу је и дерби у Шапцу где ће се састати две одличне екипе Медицинар и Лозница град.

Лозничанке су у мечу са екипом Кучева наступиле у саставу  Влајнић, Симић (2), Максимовић (4), Андрић (6), Ристић (8), Јањић (4), Селмановић, Вуклиш, Степанић (1) и Кукић.

Остали резултати 11. кола: Медицинар – Пожаревац 45:27, Раднички – Слога 23:25, Топчидер – Милениум 30:26, Вождовац – Слодес 38:30 и ОРК Београд – Млади радник 23:22.

Топчидер је освојио титулу јесењег првака са 18 бодова, Медицинар на другом, Лозница град на трећем и Слога на четвртом месту имају по 17, а пето Кучево 15 бодова. Вождовац је шести са 14 бодова, седми Пожаревац има 12, на осмом месту је Милениум са 8, а девети је ОРК Београд са 6 бодова. Раднички на десетом месту има 4 бода,  једанаести је Млади радник са 2, колико има и последњи Слодес.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )