ХУМАНИТАРНА ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА – ФОТОГРАФИ ЗА ЛАЗАРА

ХУМАНИТАРНА ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА – ФОТОГРАФИ ЗА ЛАЗАРА

izlozba

Хуманитарна изложба фотографија отворена је синоћ у галерији “Мина Караџић” у Вуковом дому културе, а сав приход од улазница биће уплаћен на рачун Лазара Петковића (23), младића из Бање Ковиљаче којем је неопходан наставак лечења у Русији. Изложбу је организовала неформална група фотографа-аматера, а Ивана Трифковић, из организације, каже да их се 14 одазвало позиву и изложило тридесетак фотографија чију су израду сами платили.

– Поред овога што прикупимо од улазница, на Лазаров рачун биче уплаћен и новац који сакупимо фотографисањем посетилаца који и на тај начин желе да помогну. Цена улазнице је сто динара, колико се дарује и фотографисањем. Веома сам задовољна брзим одзивом фотографа, а захвални смо Центру за културу “Вук Караџић” који нам је уступио галерију као и фотографској радњи “Јовановић” која ће бесплатно израдити фотографије посетилаца – каже Трфиковићева.

Изложба ће бити отворена до недеље од осам ујутру до осам увече, а фотографисање посетилаца је од шест до осам. Медијски покровитељи изложбе су Лозничке новости и Лотел телевизија.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )