ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА “ЗАПАД” – ЈЕДАН, АЛИ ВРЕДАН

ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА “ЗАПАД” – ЈЕДАН, АЛИ ВРЕДАН

loznica

Фудбалери Лознице савладали су у последњем колу екипу Сељака из Михајловца са 1:0. Стрелац је био Божовић у 12. минуту. Победа је могла бити и убедљивија јер су Лозничани имали још неколико зрелих прилика. Рано су дошли у вођство и чинило се да ће лако доћи до три вредна бода. Стварали су шансе, али гости су успели да се одбране, да би у у другом полувремену у неколико наврата озбиљно припретили домаћину. На крају заслужена победа Лознице која је  тако успешно завршила јесењи део првенства у Српској лиги.

– Тешка утакмица. Гости имају добру екипу, знају да играју и није било лако савладати их. Могли смо да постигнемо још који гол, али најважније је да смо победом, макар и минималном, завршили сезону. Играчи заслужују честитке за игру на овом мечу, али и за оно што су показали током сезоне. Новајлије смо у лиги, имамо потпуно нов тим тако да је пласман на пето место велики успех. Планирали смо да на крају јесени будемо при врху, да се нађемо међу пет екипа и успели смо у томе. Добро смо играли и задовољан сам оним што смо остварили. Мачва није одмакла далеко тако да има наде за пролеће. Следи готово двомесечна пауза, а припреме ћемо почети највероватније око 20. јануара – презадовољан је Душко Обадовић, тренер Лозничана.

Остали резултати 15. кола: Победа – Рудар 1:2, Железничар – Млади радник 3:2, Партизан (Б. Б.) – Јасеница 1911. 1:2, Бане – Полет 0:1, Шапине – Мачва 1:1, Слобода – Крушик 2:5 и Шумадија – Јошаница 0:0.

Мачва је прва са 32 бода, Полет је други са 31, Железничар је трећи са 30, а Рудар четврти са 27 бодова. Лозница на петом месту има 26 бодова, Јошаница је шеста са 24, Шапине су седме са 23, док Сељак на осмом и Млади радник на деветом  месту имају по 21 бод. На десетом месту је екипа Јасеница 2011. са 20 бодова, Победа је једанаеста са 19, Крушик је дванаести са 15, Бане на тринаестом месту има 14, а Шумадија на четрнаестом месту 12 бодова. На зачељу су Партизан (Б. Б.) са 11 и Слобода са само 4 бода.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )