ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА “ЗАПАД” – НАДИГРАЛИ НОВОПАЗАРЦЕ

ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА “ЗАПАД” – НАДИГРАЛИ НОВОПАЗАРЦЕ

loznica todor

Лозница је у Новом Пазару остварила важну победу против екипе Јошанице (1:0). Гол одлуке постигао је Тодоровић у 35. минуту. Лозничани су у потпуности надиграли екипу домаћина. То истичу и новопазарски медији који кажу да су се одлични гости представили као изузетно квалитетна и хармонична екипа и да су кући заслужено однели цео плен.

– Одржали смо домаћину час фудбала. Било је и време да нам се врати оно што смо пропустили у претходних неколико кола. Јошаница има добар тим и очекивали смо тежак меч. Нисмо им дозволили да се размахну и заслужено смо славили. Комплетан тим играо је добро – презадовољан је Душко Обадовић, тренер Лозничана.

Остали резултати 14. кола: Рудар – Шумадија 1:0, Сељак – Слобода 4:0, Крушик – Шапине 2:3, Мачва – Бане 3:0, Полет – Партизан (Б. Б.) 2:0, Јасеница 1911 – Железничар 0:1 и Млади радник – Победа 2:0.

Мачва на првом месту има 31 бод, други је Полет са 28, Железничар је трећи са 27, а Рудар четврти са 24 бода. Јошаница на петом и Лозница на шестом месту имају по 23 бода, Шапине су седме са 22, док осми Сељак и девети Млади радник имају по 21 бод. Десета је Победа са 19 бодова, екипа Јасеница 1911. на једанаестом месту има 17, дванаести је Бане са 14, а тринаести Крушик са 12 бодова. Четрнаести Партизан (Б. Б.) и петнаеста Шумадија имају по 11 бодова, на последњем месту је Слобода са само 4 бода.

У недељу ће бити одиграни мечеви последњег јесењег кола. Лозница ће на Градском стадиону угостити екипу Сељака из Михајловца.

– Очекујем тешку утакмицу. Екипа Сељака је квалитетна, зна да игра и зато морамо овом мечу прићи веома озбиљно. Верујем у нашу екипу и надам се да ћемо победом завршити први део српсколигашког првенства – поручује Обадовић.

У осталим мечевима састаће се: Победа – Рудар, Железничар – Млади радник, Партизан (Б. Б.) – Јасеница 1911, Бане – Полет, Шапине – Мачва, Слобода – Крушик и Шумадија – Јошаница.

Утакмице ће почети у 13 часова.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )