РУКОМЕТ (ЖЕНЕ) – ПРВА ЛИГА “ЦЕНТАР” – ЛАКО СА СЛОДЕСОМ

РУКОМЕТ (ЖЕНЕ) – ПРВА ЛИГА “ЦЕНТАР” – ЛАКО СА СЛОДЕСОМ

zrk

Рукометашице Лознице града оствариле су лаку и убедљиву победу у мечу са екипом Слодеса. Лозничанке су славиле са 36:23.  Победа је могла да буде и убедљивија. Разлика у квалитету била је очигледна. Јасмина Селмановић погодила је мрежу гостију девет пута, по пет голова дале су Симићева и Андрићева, по четири пута у стрелце су се уписале Јањићева и Максимовићева, по три гола дале су Радовановићева и Ристићева, Богдановићева је дала 2, а Митровићева 1.

– Играли смо солидно. Све рукометашице су добиле шансу. Била је ово прилика да млађе играчице стекну искуство у првенственим мечевима. Важно је да смо наставили низ добрих резултата и да у стопу пратимо екипу Топчидера – каже Братислав Игњатовић, тренер Лозничанки.

Остали резултати 6. кола: Пожаревац – ОРК Београд 32:29, Слога – Милениум 31:24, Медицинар – Вождовац 44:38, Кучево – Топчидер 26:27 и Млади радник – Раднички 18:20.

Топчидер је први са 12 бодова, екипа Лознице града на другом месту има 11, трећи је Пожаревац са 10, а четврта Слога са 9 бодова. По осам имају пето Кучево и шести Медицинар, седми Вождовац, осми Раднички и девети ОРК Београд имају по 4 бода. На десетом месту је Милениум са 2 бода, док су претпоследњи Млади радник и последњи Слодес без бодова.

Лозничанке већ сутра очекује ново искушење. У Београду ће се састати са екипом ОРК Београда. Меч се игра на Бањици, а почеће у 18 часова и 30 минута.

– Идемо на победу. Имамо квалитетнији тим и надам се да ће то доћи до изражаја – поручује Игњатовић.

У осталим мечевима 7. кола састаће се: Вождовац – Пожаревац, Слодес – Слога, Милениум – Млади радник, Топчидер – Медицинар и Раднички – Кучево.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )