ПОТПИСАЛИ СПОРАЗУМ О САРАДЊИ – УРС И НЕЗАВИСНИ

ПОТПИСАЛИ СПОРАЗУМ О САРАДЊИ – УРС И НЕЗАВИСНИ

URS U PET NEZAVISNIH

Протеклог петка у просторијама Градског одбора Уједињених региона Србије потписан је споразум о сарадњи и подршци између одборничких група УРС и самосталних одборника у Скупштини Лознице. У име УРС споразум је потписао шеф одборничке групе др Милан Галонић а у име независних одборника адвокат Станоје Филиповић. Чину потписивања присуствовао је и Видоје Петровић, члан Председништва УРС, који је изразио задовољство и поручио да је то само потврда политике коју УРС води свих ових година.

– Лозница нам је била и остала на првом месту, а потписивање споразума између две одборничке групе  указује на то да ће наша политичка активност бити још снажнија. Уз нас је група од пет независних одборника, интелектуалаца који су уочили све оно што је добро а што смо радили у претходном периоду. Све нас је окупила идеја да заједно радимо за Лозницу и за интересе њених грађана. У наредном периоду ми ћемо имати већи политички капацитет, израженију динамику наших активности, а изражавамо апсолутну отвореност за сарадњу са свим политичким опцијама и појединцима који желе да раде у интересу грађана – казао је Петровић.

Задовољство због будуће сарадње изразили су и Станоје Филиповић и Зоран Тошић, истичући да је водећа странка у нашем граду запазила квалитет самосталне одборничке групе предложивши сарадњу коју су они са задовољством прихватили.

С.П.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )