У ТЕКЕРИШУ – ИНЦИДЕНТА (НИ)ЈЕ БИЛО

Славиша Милетић, члан руководства Покрета Двери, ухапшен је на прослави 99. годишњице Церске битке, због вербалног сукоба с премијером Ивицом Дачићем, пренели су медији у понедељак, да би полиција недуго затим демантовала његово лишавање слободе.

Двери су истога дана саопштиле да је Милетић обратио Дачићу, као “издајнику Косова и Метохије, и запитао га како га није срамота да долази на оваква значајна историјска места српског народа, која симболишу херојство и борбу за слободу, када је премијер Владе која крши сопствени Устав и предаје део државне територије терористичком режиму у Приштини”. Милетић је, иначе, предводио делегацију покрета Двери која је присуствовала обележавању Церске битке. Он је, наводно, премијеру док је овај прилазио спомен-костурници добацио “издајице”.

Полиција је  саопштила да у Текеришу није било вербалног сукоба са премијером, већ да је, приликом редовног обезбеђења прославе, на маргинама скупа, дошло до ремећења јавног реда и мира, због чега је, како наводе у МУП-у, једна особа приведена ради утврђивања идентитета, и након тога убрзо пуштена. Та особа није била у контакту са премијером Дачићем, нити је било икаквог вербалног сукоба, кажу у МУП-у.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )