ОМЛАДИНСКА СЕЛЕКЦИЈА ФК ЛОЗНИЦА – СУТРА ПРВО ИСКУШЕЊЕ

omladinci loznica-lokomotiva (22)Омладинска селекција ФК Лозница почиње сутра надметање у новој сезони Колубарско-мачванске групе Омладинске лиге гостовањем Железничару у Лајковцу. Противник је непознат, прошле сезоне се није такмичио у овом рангу па шампиона очекују прва искушења.

– Непознати су нам, не знамо како играју нити какав им је састав, али нам је познато да су гостовања у Лајковцу увек незгодна. Имали смо врло мало времена за припреме, одиграли свега три контролне утакмице и још увек нам екипа није комплетна. Покушаћемо да се појачамо играчима из кадетске селекције, а видећемо колико играча 95. годишта из првог тима можемо повести. Није приоритет, али ћемо покушати да се вратимо са сва три бода – каже тренер Дарко Милановић.

Иако лозничка екипа не игра у истом саставу и није ни близу оне снаге коју је имала током прошле сезоне када се овенчала титулом и у баражу борила за улазак у највиши ранг, требало би очекивати да момци дају све од себе у свакој утакмици. Лозничани у такмичење улазе као шампиони и нема противника који неће имати жељу да их савлада. Иако одбрана титуле није приоритет, зелено-бели дрес обавезује.

Н. Т.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )