ТРАГЕДИЈА У ЈОШЕВИ – ОЦА ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО

ТРАГЕДИЈА У ЈОШЕВИ – ОЦА ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО

JOSEVAКриминалистичка полиција у Лозници поднеће кривичну пријаву против М. П. (37) из Јошеве, због наношења тешких телесних повреда свом оцу М. П. (69). Како је саопштено из полиције, сумња се да је М. П. у уторак вече, око 18.50 часова, у свом дворишту прво полио бензином оца, а онда га запалио. Због опекотина по рукама, врату и глави збринут је у лозничкој Општој болници где је одмах смештен у јединицу интензивне неге хируршког одељења. Како је потврђено у болници, стање пацијента било је тешко, али пошто није био животно угрожен у среду је премештен на одељење. Мада нерасположени да говоре о несрећном случају, мештани Јошеве кажу да је ова породица и раније често имала несугласице које су се завршавале свађама.

– Никада се нешто овако није десило у нашем селу. Колико год да се нису слагали, није требало да се проблем решава на овај начин – кажу комшије.

И у сеоској продавници не знају шта је прави разлог оваквог насртаја сина на оца, али претпостављају да је узрок томе често испијање алкохола.

– Обојица су волели да попију па је и до сада било гложења. Знам само да је отац сву земљу преписао сину и да су живели у одвојеним кућама. Отац је бринуо и о ћерки јер је имао нешто пензије из иностранства. Како је дошло до овога нико не зна – каже један Јошевљанин не желећи да му се помиње име у новинама.

Како се незванично могло чути, осумњичени син М. П. је пуштен на слободу до подношења кривичне пријаве “у редовном поступку”.

С. П.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )