ФУДБАЛ: ЗОНА “ДРИНА” – САЧУВАТИ СТАТУС

Овог викенда почиње првенство у Зони “Дрина”. Град ће имати два представника у овом занимљивом и квалитетном такмичењу. Лозница се преселила у виши ранг, али су се, нажалост, Клупчани после неколико година у Српској лиги вратили у Зону. Поред Радничког Стобекс у Зони ће се такмичити и Младост из Доњег Добрића као победник Мачванске окружне лиге. И за једну и за другу екипу најважније је да сачувају статус. 

Младост се добро појачала. Добрићанима су приступили Јовановић, Андрић, Лекић, Мијаиловић, Мијатовић, Бојевић, Недељковић и Молеровић. Како кажу у клубу, очекује их велика борба за сваки бод, али надају се најбољем.

Младост ће сутра угостити Рибницу из Мионице. Добрићани најављују опрезну игру и поручују да ће се Мионичани кући вратити празних шака.

Клупчани су касно почели припреме, али верују да ће старт дочекати спремни. У недељу им у госте стиже Слога из Пожеге.

– Тежег противника на старту нисмо могли имати. Слога је главни кандидат за титулу. Неће нам бити лако, али надам се позитивном резултату – каже Драгослав Обадовић, тренер Радничког Стобекс.

У осталим утакмицама састаће се: Слога (С) – Слога 1940, Севојно – Борац, Раднички (В) – Јединство (Уб), Брезовица – Полимље, Златар – Будућност и Јединство 1995 – ФАП.

Сви мечеви ће почети у 17 часова и 30 минута.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )