ФК ТЕ ГУЧЕВО, ТРБУШНИЦА – ПРОСЛАВИЛИ ТИТУЛУ

ФК ТЕ ГУЧЕВО, ТРБУШНИЦА – ПРОСЛАВИЛИ ТИТУЛУ

TE Gucevo Trbusnica - proslava (12)Лепо је било прошлог петка на игралишту у Трбушници. На терену шездесетак фудбалера, од пионира до ветерана. Заједно су прославили титулу коју је ТЕ Гучево освојила у  Општинској лиги.

Славље је почело утакмицом између пионира из Трбушнице и Јадранске Лешнице, а затим је одигран меч између првотимаца и ветерана ТЕ Гучево. Резултат није био битан, али треба истаћи да су ветерани, од којих неки имају и више од шездесет година, добро намучили првотимце.

– Неки од њих нису потрчали у последњих двадесетак година, али сви су желели да дају допринос овој прослави и ја им се на томе захваљујем. Трбушничани воле фудбал и то су показали и овом приликом. Драго ми је што су и пионири одиграли меч, мада ми немамо млађе селекције јер, нажалост, немамо пара, али успели смо да окупимо играче из нашег места који играју у другим клубовима. Важно је да смо одмах по испадању из Међуопштинске лиге успели да се вратимо и за то велике заслуге припадају играчима, као и Слободану Нинићу Бобу који је водио екипу у пролећном делу првенства. Почели смо припреме за нову сезону, а једини циљ је да изборимо опстанак. Екипа је на окупу и нико није најавио одлазак – каже Миодраг Јовић, председник ТЕ Гучево.

Пре почетка утакмице између ветерана и првотимаца ТЕ Гучево пехар за освојено прво место Трбушничанима је уручио  Љубиша Бурмазовић, донедавно директор Општинске лиге.

По завршетку утакмица организовано је дружење активних фудбалера, ветерана, пријатеља клуба. На пригодној свечаности, којој је присуствовао и председник Скупштине града Јован Тодоровић, првотимцима су уручене дипломе за велики успех који су остварили освајањем титуле.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )