ФК ЛОЗНИЦА: ПОСЛЕ ПРВИХ КОНТРОЛНИХ УТАКМИЦА – ИДЕ НАБОЉЕ

ФК ЛОЗНИЦА: ПОСЛЕ ПРВИХ КОНТРОЛНИХ УТАКМИЦА – ИДЕ НАБОЉЕ

loznicaПротекле седмице Лозничани су одиграли две контролне утакмице у оквиру припрема за предстојеће првенство у Српској лиги. У првом мечу Лозница је поражена од Напретка са Шепка са 1:0. Лозничани су наступили са потпуно новим тимом, још увек неуиграним и то се осетило на овој утакмици.

У другом мечу много боља слика на терену. Лозница је са 2:1 победила одличну екипу Радничког из Сремске Митровице (члан Српске лиге група “Војводина”).  Голове за домаћи тим дали су Секулић и Николић.

– Била је ово одлична проба. Раднички има веома квалитетан и спреман тим и добро нас је намучио. И у првом мечу играли смо солидно. Види се напредак у игри. Сви играчи су добили прилику да покажу шта знају, имали су пристојну минутажу, али више неће бити тако на наредним утакмицама. Већ се назиру контуре тима. Уз још два, три најављена појачања биће ово тим кадар да се носи са осталим екипама у Српској лиги. Тренирамо два пута дневно, добро се ради и има довољно времена да уиграмо екипу за напорно такмичење које нас очекује – каже Душко Обадовић, тренер Лозничана.

Лозница ће за викенд наступити на турниру у Лозничком Пољу, наредне среде одиграће меч са Дрином из Зворника, док ће 3. и 4. августа учествовати на турниру у Доњем Добрићу.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )