ГО СДПС – ОБЕЛЕЖИЛИ ДВЕ ГОДИНЕ РАДА

ГО СДПС – ОБЕЛЕЖИЛИ ДВЕ ГОДИНЕ РАДА

SDPГрадски одбор Социјалдемократске партије Србије (СДПС) у Лозници обележио је прошле суботе две године од оснивања. Тим поводом одржана је конференција за новинаре на којој је председник Градског одбора Мирослав Радуловић рекао да одбор чине људи који “нису у странци зато што траже повластице за себе, већ да решавају заједничке проблеме у граду и у непосредном окружењу”.

Председник Извршног одбора СДПС  у Лозници Томислав Живановић напоменуо је да је формирањем Градског одбора у јуну претпрошле године створена  организација која негује другачији приступ политици, чији је акценат на решавању социјалних проблема обичног човека.

Посланик СДПС Владимир Маринковић истакао је да је главни циљ странке решавање питања велике незапослености у Србији.

– У сарадњи са нашим коалиционом партнерима у власти, радићемо  на привлачењу нових инвеститора, побољшању инфраструктуре и отварању нових предузећа, поручио је Маринковић и истакао  да је изградња пруге Лозница-Ваљево и ауто-пута Нови Сад-Лозница битан услов за економски развој овог дела западне Србије.

Обележавању двогодишњице рада СДПС у Лозници присуствовали су и представници других партија, а председник Градског одбора Социјалистичке партије Србије и председник градске скупштине Јован Тодоровић истакао је добру коалициону сарадњу са СДПС.

А. Степановић

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )