ФУДБАЛ: ЗОНА”ДРИНА” – ЛОЗНИЧАНИ ПОВЕЋАЛИ ПРЕДНОСТ

ФУДБАЛ: ЗОНА”ДРИНА” – ЛОЗНИЧАНИ ПОВЕЋАЛИ ПРЕДНОСТ

loznicaПрвенство у Зони “Дрина” ближи се крају. Преостала су још само три кола, а Лозничани су све ближи циљу. Све је у њиховим рукама и ваљда им овог пута титула неће измаћи.

Лозница је прошле суботе на Градском стадиону савладала екипу Милоша Поцерца из Горње Врањске са 3:0. Била је то рутинска победа која је могла бити и убедљивија да Лозничани у другом полувремену нису смањили гас. Мрежу гостију начео је Максимовић у 16. минуту, на 2:0 повисио је Милинковић у 33., а коначан резултат поставио је Тадић у 39. минуту.

Лозничанима је наруку ишао и резултат у дербију у којем је Јединство на Убу победило ваљевску Будућност са 2:1. Лозница сада има три бода више од Јединства и лепу прилику да коначно стигне до првог места и селидбе у Српску лигу.

Остали резултати 27. кола: Рибница – ФАП 2:0, Раднички – Качер 6:0, Севојно – Слога (П) 2:1, Осечина – ГП Златибор 5:0, Слога (С) – Борац 2:1 и Слога (Б. Б.) – Златар 1:2.

Лозница на првом месту има 58 бодова, друго је Јединство са 55, трећа је Будућност са 34, а четврти Борац са 44 бода. Севојно је пето са 38 бодова колико има и шести ФАП, седма Рибница и осми Златар имају по 37, док Милош Поцерац на деветом, Раднички на десетом и Слога (С) на једанаестом имају по 35 бодова. На дванаестом месту је Слога (П) са 34 бода, тринаеста је Слога (Б. Б.) са 31, четрнаеста је Осечина са 28, петнаести је Качер са 24, а шеснаести ГП Златибор са 15 бодова.

За викенд ће бити одиграни мечеви 28. кола. Лозница се у Прибоју састаје са ФАП-ом.

– Ова утакмица нам је најважнија. Она отвара врата Српске лиге. Ако победимо, верујем да ће све бити решено. Немамо право на кикс и само победа долази у обзир. Играчи су спремни, мотивисани и верујем да ћемо славити у Прибоју. Титула нам је надомак руке и не смемо је испустити – поручује Душко Обадовић, тренер Лозничана.

У осталим утакмицама састају се: Будућност – Осечина, Борац – Јединство, Милош Поцерац – Слога (Б. Б.), Златар – Слога (С), ГП Златибор – Севојно, Слога (П) – Раднички и Качер – Рибница.

Мечеви ће почети у 17 часова.

Лозничанима су преостали још мечеви са Качером код куће и Слогом из Пожеге у гостима, док ће Јединство играти са Златаром и Слогом (Б. Б.), а Будућност са Севојном и Радничким.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )