МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА – МЛАДОСТ У КРИЗИ

МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА – МЛАДОСТ У КРИЗИ

Macvanska okruznaЛидер Младост из Доњег Добрића никако да прекине серију неуспеха. И у трећем пролећном колу доживели су пораз. У Богатићу су изгубили од Мачве 2005 са 3:0. Мачва се Добрићанима приближила на само три бода разлике.

– Утакмица је била коректна. Ми смо играли лоше, победа домаћина је заслужена. Примили смо голове за само десетак минута. Надам се да је ово крај лошим резултатима. Предстоји нам тежак дуел са Антимоном и надам се да ће он бити прекретница, да ће означити излазак из кризе. Неопхона нам је победа и надам се да ћемо је остварити – каже Славиша Павловић, секретар Добрићана.

Рађевац је прекинуо серију добрих резултата. У Зајачи је изгубио од одличне екипе Антимона са 2:1. Голове за домаћина постигао је Филиповић, док је стрелац за госте био Петровић.

– Домаћин је заслужено победио. Ми смо играли лоше. Штета, могли смо се приближити екипи Младости само на бод разлике. Потрудићемо се да против Јадра поправимо утисак и освојимо три бода – поручује Никола Заграђанин, тренер Крупањаца.

Зајачани истичу одличну игру обе екипе. Меч је посматрао велики број гледалаца који су коректно бодрили своје миљенике. У екипи Антимона кажу да у Доњем Добрићу неће бити комплетни. Играће најбоље што могу и покушати да изборе повољан резултат.

Изузетно занимљиво било је у Лозничком Пољу где су пред великим бројем гледалаца мегдан поделили Подриње и Синђелић из Липнице. И једнима и другима бодови су били неопходни у борби за опстанак. Подриње је стигло до минималне победе голом Ђорђа Стефановића десетак минута пре краја.

– Била је ово борба за голи живот. Тешко смо стигли до три изузетно вредна бода. Остварили смо циљ и то је најважније. Против Дрине у Љубовији нећемо бити у комплетном саставу, али не предајемо се. Видећемо шта ће бити – каже Драган Аћимовић, тренер Пољана.

У екипи Синђелића истичу коректну игру обе екипе.

– Домаћин је за гол био бољи и заслужено је победио. Имали смо неколико прилика које нисмо успели да реализујемо. И домаћин је пропустио неколико шанси, али једну је успео да искористи. Сутра се састајемо са Липолистом и надам се доброј игри. Победа нам је неопходна. Верујем да је можемо остварити – каже Владимир Поповић, тренер Липничана.

У још једном дербију зачеља састали су се Јадар из Ступнице и Дрина из Љубовије. Меч је завршен без голова. И једни и други незадовољни су освојеним бодом.

– Били смо бољи. Готово целу утакмицу играли смо на половини гостију. У 82. минуту нисмо успели да искористимо једанаестерац тако да можемо само да жалимо за пропуштеном приликом да остваримо важну победу – каже Радивоје Спремић, председник Ступничана.

За победом жале и у Љубовији.

– Оштећени смо судијским одлукама. Поништен нам је регуларан гол. Надам се доброј игри и победи против Подриња – оптимиста је Миленко Васић, потпредседник Дрине.

Остали резултати 19. кола: Раднички – Млади борац 1:1, Младост (П) – Хајдук Станко 1:1, Липолист – Јединство (В) 6:0 и Јединство (Ш) – Прово 1:2.

Младост (Д. Д.) је прва са 36 бодова, на другом месту је Мачва 2005 са 33, док трећи Рађевац и четврти Антимон имају по 32 бода. Пето је Јединство (Ш) са 31 бодом, шести је Хајдук Станко са 30, седмо је Подриње са 28, а осми Млади борац са 27 бодова. Девети Липолист и десета Младост (П) имају по 26 бодова, Јединство (В) је једанаесто са 25, док дванаести Прово и тринаести Јадар имају по 23 бода. На зачељу су Дрина са 21 и Синђелић са 20 бодова.

Сутра и у недељу играју се утакмице 20. кола. Састају се: Синђелић – Липолист, Младост (Д. Д.) – Антимон, Млади борац – Јединство (Ш), Хајдук Станко – Раднички, Прово – Мачва 2005, Јединство (В) – Младост, Дрина – Подриње и Рађевац – Јадар.

Сви мечеви ће почети у 16 часова и 30 минута.

В. Ст.

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )